Hvor mange kalorier inneholder Natursirup?
Energiinholdet i Natursirup er 1150 kj (269 Kcal) pr 100g. Den daglige enrgitilførsel er ca 2500 kJ som svarer til energiinholdet i 220 gram fullkornsbrød.

Hvor mange ganger om året kan man gjenta kuren?
Vi anbefaler at man gjennomfører kuren regelmessig to ganger om året. Den kan t.o.m. uten å skade ghennomføres tre eller fire ganger pr år.

Opprettholdes effekten om man legger inn en sitronsaftdag hver måned?
Visstnok er det bare for kroppen om den nå og da ikke inntar noen form for fast føde. Men en dag er for kort tid for at man skal oppnå noen renselseseffekt. Det rekker knapt for å holde vekten – for dette formålet betyr et sunt kosthold mye mer. Minikurer på tre eller fire dager kan ha større effekt,men også her avbrytes hver gang en nylig innledet renselsesprosess. Selv om det er veldig fint å gi kroppen ledig noen dager nå og da, kan ikke dette erstatte en fullstendig kur.

Går man opp i vekt straks etter kurens avslutning?
En vektøkning på et halvt eller et kilo etter kuren er til og med et riktig kosthold helt normalt. Hvis man spiser med måte, holder man imidlertid vekten veldig bra. Oppbyggingsproduktene som finnes i pollen har vist seg å være veldig bra ettersom de tilfører kroppen alle nødvendige sporemner, og på denne måten hjelper til å holde matlysten is sjakk.

Hva skal man spise etter kuren?
Etter en tid er det tilrådelig å gå over til fullverdig kost. Det finnes mange varianter på en slik kost. Generelt bår man unnvike unaturlige og foredlede næringsmidler som hvitt mel og hvitt sukker, til fordel for fullverdig kost, f.eks. kornprodukter, fullkornsbrød, salater og rå eller dampede grønnsaker. Det er ikke absolutt nødvendig å bare spise vegetarisk kost, men det er en fordel om man kan minske kjøttkonsumet. Å være måteholden må være første budet. Anvend ditt sunne fornuft – ekstremisme og fanatisme har ingen plass i et måteholdent kosthold.

Kan man gjennomføre kuren selv om man har magesår?
Sitronsaftkuren ble opprinnelig komponert spesielt som middel mot magesår. Magesår kan imidlertid ha ulike årsaker og man bør derfor her som ved alle alvorlige sykdommer alltid gjennomføre kuren under oppsikt av en erfaren lege eller naturlege.

Kan også barn gjennomføre sitronsaftkuren?
Sitronsaftkuren passer også for barn. Kurer på to uker, eller lengre tid, er dog ikke å anbefale for barn.

Gratis frakt på alle ordre!