Overgangen fra Sitronsaftkuren til et normalt kosthold er veldig viktig!

Etter en lang faste, er fristelsen stor til å brått ta til seg altfor mye. Når vi lar matforbrenningssystemet hvile seg i ti dager, må vi gi det god tid til å venne seg til normal næring igjen.

Overgang for råkostspisere:

Drikk flere glass nypresset appelsinjuice første og andre dagen etter kuren, det vil forberede fordøyelsessystemet på å vende tilbake til normal matforbrenning. Om du før eller etter kuren har hatt problemer med fordøyelsen, kan du spe appelsinjuicen ut med vann. Drikk langsomt!  Også den tredje dagen drikker du appelsinjuice på morgenen.

Spis så noe fersk frukt ved lunsjtiden og flere frukter eller en grønnsaks salat til kvelds. Du kan deretter begynne å spise din vanlige råkost igjen som normalt.

Vanlig overgang:
Drikk første dagen flere glass med nypresset appelsinjuice. Drikk langsomt! Neste dag kan du ta appelsinjuice igjen om morgenen og midt på dagen, men så på ettermiddagen kan du gjøre i stand en lett grønnsaksuppe etter følgendeoppskrift:

LETT GRØNNSAKSUPPE
Anvend ulike typer grønnsaker som poteter, selleri, gulrøtter, løk, tomater, zucchini, litt persille og gressløk. Som krydder kan en bruke tørkede grønnsaker, vegetabilsk buljong, chili, karri, cayennepepper etc. Man kan også tilsette litt råris, men ikke kjøtt eller kjøttbuljong. Bruk bare litt salt og lær deg å nyte grønnsakenes naturlige aroma. Spis den samme suppen også om kvelden, hovedsakelig buljong og litt av grønnsakene. Du kan spise litt knekkebrød eller riskaker, men ikke loff eller kjeks.
Den tredje dagen drikker du som før appelsinjuice på morgenen, til lunsj litt suppe og på kvelden kan du lage i stand et måltid av kokte grønnsaker, en salat eller et fruktfat. Spis ikke kjøtt, fisk, egg, brød, konditorvarer, svart te, kaffe eller melk i de tre første dagene etter kuren. Fra den fjerde dagen kan du spise normalt.

Som Stanley Burroughs peker på, er avslutningen av en renselses kur en god anledning til å sette et fullverdig kosthold i sentrum. Gi kroppen alle de næringsemner den behøver som byggeklosser for god helse, og for å holde vekten i rett balanse. Spis gjerne naturlig rikholdig tilleggsnæring en stund etter kuren – som for eksempel blomsterpollen.

Før du starter på selve Sitronsaftkuren bør du nå gjenta alle stegene av den i ditt minne:
1. Les gjennom alle avsnitt igjen grundig.
2. Forbered deg innvendig på kuren til du kjenner at tiden er rett for å begynne.
3. Drikk kvelden før kuren litt renselses- og avføringste.
4. På morgenen drikker du saltvann eller en kopp rensende te for emneomsetningen. Dette fortsetter du med under hele kuren; hver morgen og hver kveld.
5. Følg nøye anvisningene for Sitronsaftkuren
6. Pass på at du på slutten av kuren langsomt forbereder kroppen på å innta normal føde. Bruk absolutt tre dager på dette!

Gratis frakt på alle ordre!