GÅ NED 5 – 10 KG PÅ 10 DAGER

Bare en verveappell?
Av denne overskriften kan man bli litt mistenksom. Er dette mulig? Om det er, er det helsemessig riktig? Er ikke dette et overdrevet løfte, en påstand for å verve kunder? Eller kan man med en enkel kur virkelig gå ned så mye i vekt?
Å gå ned 5 -10 kg på 10 dager er mye, nesten utrolig mye. Men erfaringene viser dette: 70 % av alle mennesker som gjennomfører hele kuren etter bruksanvisningen går ned 5 kg eller mer. Dette er overraskende når en tenker på at ikke alle som tar kuren er overvektige i det hele tatt! De fleste av disse går ned 3 -4 kg, men det forkommer også at undervektige øker i vekt. Dette kommer av at kuren i første omgang bringer hele organismens husholdning i likevekt – over- og undervekt er helt enkelt tegn på at det er noe som ikke stemmer i kroppen.

Overflødig fett forsvinner
Ofte kan man lettere beholde den oppnådde vekten etter kuren. Dette viser at vektnedgangen ikke kommer av væsketap, men av at fettlagrene er blitt redusert. ”Fettet oppløses bokstavelig talt gjennom denne kuren”, skriver Stanley Burroughs.

Den som prøver denne kuren kommer til å oppleve dette med sin egen kropp. Det store vekttapet kan best forklares på denne måten – skulle kroppen først forbrenne alt overflødig fett, burde prosessen tatt mye lengre tid. Videre er det også helt klart at denne kuren er helt ufarlig. Det å gå ned i vekt er bare en sideeffekt av sitronsaftkuren. Hovedmålet består i at organismen renses grundig, og bringes til avspenning. Dermed kvitter kroppen seg av med de overflødige fettlagrene. Vektnedgang er en naturlig del av en kroppsrenselse, i tillegg blir både hud og hår vakrere, matforbrenningen kommer i orden, og annet som er i ubalanse med kroppsfunksjonene kommer i balanse igjen.
Renseeffekten har i seg selv ofte en positiv virkning på sinnsstemningen.

Den praktiske erfaringen forteller
Viktigere enn alle teorier, er de praktiske erfaringene. De mange tusener suksessrike erfaringer med denne taler høyere enn de forutbestemte meninger mot den. Profesjonelle ”næringseksperter” vil ofte gjøre det klart for meg at det ikke kan være mulig å gå ned så mye i vekt – på så kort tid, men da må jeg iblant bare svare: ”Teorier kommer i alle variasjoner, men prøv kuren selv en gang!”

Gratis frakt på alle ordre!